Welkom op de home page van Adviesbureau Arbad!

Adviesbureau Arbad vof is van oorsprong een Zeeuws bedrijf opgestart in 1993 en sindsdien actief op de Nederlandse markt. Wij zijn een dienstverlenende organisatie voor al uw vraagstukken inzake arbeidsomstandigheden.

Reeds meer dan 10 jaar richtten wij ons al op het ondersteunen van het management en Arbo-coördinatoren. Om deze ondersteuning in de juiste banen te leiden hebben wij een aantal instrumenten ontwikkeld (ProSafe preventie audit, ProSafe Preventie systeem, ProSafe RI&E, ProSafe basistraining) die bedrijven in staat stelt om op een efficiënte wijze aan hun wettelijke, morele en sociale verplichtingen te voldoen, rekening houdend met het voorkomen van strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid.

Sinds 2005 bieden wij ook de mogelijkheid tot het inzetten van de ProSafe PreventieCoach of de ProSafe Interim Functionaris. Deze personen geven ondersteuning aan bedrijven die respectievelijk hun preventiemedewerker willen ondersteunen of (tijdelijk) een externe preventiemedewerker willen aanstellen.